måndag 2 maj 2011

VÄLKOMMEN


Nu kära vänner och läsare, startar jag min nya blogg. Jag vet att ni väntat på att få information, om allt som händer och sker på företaget. Som de flesta vet, så bytte företaget namn i mars från Skutnäsborgs Antik till Madame & Mademoiselle.

Detta berodde på, att det gamla namnet inte kändes aktuellt mera och nya ideer hade kommit in i företaget. Mycket är under planering ännu och mycket spännande saker kommer att ske.

Vi har hittat en samling intressanta grossist företag, som vi kommer att samarbeta med. Det är viktigt för mig, att kunna erbjuda mina kunder något, som ingen annan har, så att du får känna, att du verkligen fått något speciellt och att du är speciell.


Vi kör igån med "Dunder och Brak" redan den 13-14 maj 2011.

Då förvandlas mitt hem till en Boutique, för att under ett veckoslut sälja Stjärndesignern Camilla Norrbacks kläder. Det blir en Outlet försäljning av hennes vår/sommar och vinter kollektion 2010, så det blir en möjlighet att köpa High Fashion till verkligt förmånliga priser.Självklart kan ni också under detta veckoslut inhandla Yvonne Rydings hudvårdsserie

till förmånliga priser.

Vill bara nämna , Yvonne Ryding Perfume Lotion, som är fri från alkohol och konserveringsmedel. Detta gör, att även en allergiker lätt kan använda den och dessutom kan du ha den på i solskenet, utan att få leverfläckar på huden...och den doftar helt underbart!"
Jag meddelar er om några dagar, vilka öppehållningstiderna, för "Veckosluts shoppen" blir.


Ha en skön dag mina vänner och hjärtligt välkomna till min blogg.


Kram fr Janet

Inga kommentarer: