måndag 19 september 2011

CAMILLA NORRBACK OCH BLOMSTERFONDENS CHEF


Naturligtvis var en av dagarna i Stockholm, för länge sedan inplanerat ett besök hos min småkusin (ja, så kallas det i Finland, då man är syssling) Camilla Norrback.
Vi besökte hennes butik och showroom på Norrbackagatan 60 i Vasastan. Där "huserar" hon i två skilda affärslokaler. I ena lokalen finns butiken och i den andra finns kontor, mönstertillverkning, design osv i två våningar.
I affären var det rea på ss 2011 kollektionen och i showroom bakom affären fick vi bekanta oss med en helt underbar ss 2012 kollektion, som bl.a innehöll ursnygga skor och därtill matchande väskor och solglasögon. Vi blev bjudna på härliga kanelbullar från ett närbeläget bageri och Camilla serverade oss en så god kaffe latte, så hon kunde gott starta en kaffe servering själv.
Mellan regnskurarna skyndade hon efter sin dotter Iris från dagis. Ett riktigt litet charmtroll, som alltid strålar som en sol...och med ögon stora blå.
På kvällen träffade vi min kusin Christel Haglund, som jag inte sett på många år...vi som alltid tillbringade hela våra somrar tillsammans som barn. Idag jobbar hon som chef på Blomsterfonden i Stockholm. Evigt ung och sprallig och alltid lika glad...synd bara att tiden var så kort... Vi skrattade gott och konstaterade, att det blir nog flere resor till Stockholm inom mitt jobb, så vi får träffas igen.
En trevlig dag och kväll...med underbara människor...och jo, min Kari var den som var fotograf. Ibland tyckte jag, att han var strået vassare än Japanerna med sin kamera.

XOXO JANET

2 kommentarer:

Åsa sa...

Oj - jag har inte träffat eller sett till Christel på 35 år! Men hon är sig lik. Glimten i ögat!

janets home & decoration sa...

Hon är sig lik, Åsa... ja det var väl i tonåren ni senast sågs..i stallet kanske ...eller vid mommos o moffas :)