söndag 29 januari 2012

SKALL MAN VARA FIN, FÅR MAN LIDA PIN


Ja, så heter det ju "skall man vara fin, får man lida pin". Att vara till damfrisören och göra en 60-tals frisyr, var ju inget pin...inte för mig i varjefall, men Jaana Ilmoinen på Salon Hairteam hade nog inte det lättaste arbetet, att få mitt meter långa hår uppsatt i en 60-tals frisyr...men mångfaldig finsk mästare, som hon är så fixade hon det bra.
 Ni ville ju ha "fotobevis", kära läsare, så det skall ni få...önskar bara man vore en bättre "fotomodell", men, men...

Kvällen var supertrevlig och riktigt ont i fötterna hade man, efter allt dansande...och frisyren höll. Den höll så pass bra, att då jag gick och lade mig vid 02-snåret, så tänkte jag, att jag sover med frisyren, så kanske jag kan ha den en dag till. Hmmm... några timmar senare vaknade jag och tyckte, att det var rätt "stickig" känsla i huvudet, satte mig på sängkanten och tänkte, att jag demonterar frisyren. Lättare sagt än gjort...en god stund senare var det äntligen avklarat och en stor hög med spännen på nattduksbordet var det enda, som var kvar av festfrisyren. Själv såg jag ut som om en tornade hade farit genom mitt hår och jag kunde definitivt ha skrämt livet ur vilken inbrott tjuv, som helst.

...och hur gick det med klänningen, som jag skulle sy... jo halvfärdig, för tiden tog slut, men det kommer ju flere år...

XOXO JANET

Inga kommentarer: