tisdag 17 januari 2012

STÄLLER MIG FÖR BAL

Årets första bal är på kommande och då är ju det största problemet för oss kvinnor...Vad skall jag ha på mig? Så jätte enkelt blev det ju inte heller, eftersom det är 60-tals tema. Från 60-talet skulle det isåfall varit min mors gamla klänningar, med ett midjemått på 58 cm...hmmm kanske jag fått in etta låret. 


 Så det blev ett besök till tygbutiken, där jag fyndade ett vinrött tyg med lurex tråd, vilket jag vet att var inne i slutet av 60-talet. Accessoarerna har jag klart, svarta långhandskar, svart aftonväska i sammet och ett svart pärlhalsband, som skall vara tätt runt halsen. Så nu gäller det bara, att sätta i gång symaskinen och få långklänning av tygbiten. Håret ja, det var det minsta problemet. Det skall bli en långhårs festfrisyr ...mycket tuperat, det finns ju att ta av...men det sköter min damfrisör om. Make up = mycket eye liner....
Ifall det blir bra, så visar jag upp mig om en dryg vecka.

Så var vi inne på detta med dagens Outfit, eller ett av mina 2 favoritplagg just nu.
Grå Kimono i 100% silke från Christel, Paris. Gråa stövletter i naturgarvat skinn och mocka, Camilla Norrback...och som vanligt, svarta tajts och svart höghalsad tunika.

XOXO JANET

2 kommentarer:

katarina sa...

Det låter spännande med fest och ser fram emot mera bilder.

janets home & decoration sa...

Jo visst, är det trevligt med lite fest, som motvikt till vardagens jobb...och jo, det kommer säkert ngn bild, ifall det blir bra, bara det inte går som för förriga skräddaren, att klänningen till sist blev ett par handskar :)