tisdag 10 januari 2012

VÄRMANDE PLAGG I VINTERKYLAN

Eller som de unga mode bloggarna skulle skriva, "Dagens Outfit"...och då tänker ni, kära läsare kanske...men vadå, tror hon att hon är ngn modell nu? Nej då, det tror jag ju inte, men tycker att vi medelålderskvinnor med lite extra kurvor, en liten extra mjuk valk i midjan, eller vi som inte bryr oss om att ha de fint upp pushade silikon brösten eller göra botox behandlingar också kan få inspirera varandra med trevliga kläder, make up och annat, som förgyller vardagen.

Har med åren konstaterat att istället för att få "varma vågen" känslan genom kroppen, som  förväntat, så har jag blivit väldigt frusen av mig...särskilt runt halsen och längs ryggen. Tycker därför att veckans köp, en pälsimitations väst fr KappAhl, var ett toppen köp. Hittade även en skarf i matchande färg...ett bra tips att lite dölja ålderstecken på halsen med och ett tacksamt mode just nu med alla stora halsdukar i varierande färger... dessutom värmer de skönt.
Med pälsvästen bär jag svarta tajts, svart tunika och svarta snörkängor, som går över knäna.

Så låt oss våga vara kvinnor och låt oss våga klä oss, fastän vi inte har den trådsmala kroppen längre...pröva något nytt...modevärlden är full med olika möjligheter just nu.
Så vem vet...kanske jag kommer med "Dagens Outfit" vid flere tillfällen.

Ha en skön vinterdag!

XOXO JANET

Inga kommentarer: