tisdag 7 februari 2012

VALERIE AFLALO HOS MADAME & MADEMOISELLE
I början av mars blir det premiär i Finland, Jakobstad för klädmärket Valerie. Då kan man hos oss på Madame & Mademoiselle köpa kläderna, som filmstjärnor, kändisarna, samt prinsessan Madeleine blivit förtjusta i. Alla Valerie`s plagg görs i exclusiva material, men till rimliga priser, så att varje kvinna skall ha möjligheten, att unna sig lite lyx. Det karakteristiska i Valerie Aflalos design är kombinationen av det rena Skandinaviska och det kvinnliga sydeuropeiska. Tanken är också, att du lätt skall kunna bära Valerie`s kläder hela dagen. Med enkla medel, så som att byta ut skorna och andra accessoarer gör, att du snabbt från vardags fin kan förvandla din dress för kvällsfesten. Valerie`s kläder riktar sig till alla åldrar och är därför lätt att bära för såväl den unga kvinnan som för den mogna kvinnan.


Valerie Aflalo är grundaren och designern bakom märket Valerie. Valerie startade sin karriär som modell vid 16 års åldern och år 2000 blev hon krönt till Fröken Sverige. Efter några år som modell började hon studier inom design, bl. a hos den högt respekterade designern Renato Nucci, i Paris. Efter utbildningen på couture huset i Paris jobbade hon som Brand Manager på Gents Wear Group, samt studerade på Malmö School of Design. År 2005 lanserade hon sin första kollektion och idag säljs Valerie`s kläder i närmare 30 länder runtom i världen.Tidig höst besökte vi Valerie Aflalos showroom och kontor i Stockholm. Vi fick bekanta oss med den vackra spring/summer kollektionen 2012 och blev förståss överförtjusta. Glada och härliga Brand Manager, Caroline Ranås hjälpte oss, att välja ut de vackraste modellerna, för den Finska marknaden.
Nedan kan du bekanta dig med några bilder från SS 2012 kollektionen, som snart kommer till vår shop.
Du som drömmer om den finaste klänningen till vårens dimission eller till sommar bröllopet, lovar jag, att du hittar hos oss. Dessutom köpte vi bara in en i varje storlek av modellerna, allt för att du skall få vara unik!

Vi återkommer med mera uppgifter om den exakta lanserings dagen!

XOXO JANET

Inga kommentarer: