fredag 10 maj 2013

GE DITT ÄLSKLINGSDJUR EN TRYGG SOMMAR

Snart är sommaren här och tyvärr även fästingarna och andra kryp, som kan bli besvärliga för våra husdjur. Själv har jag två kattor och en hund och för mig är det viktigt att de får en trygg sommar. Det som också är viktigt för mig, är att jag inte vill ge dem en dos av farliga kemikalier, som då man med en hel del preparat, mot fästingar, som finns på marknaden läser varningstexten, att man skall undvika att barnen har kontakt med djuret ett dygn efter behandlingen. Det får mig att nästan rysa och tänka, Vad tillför jag mitt djur nu?LR, s Aloe Vera Quick Help Spray är en helt naturlig produkt, som innehåller bl.a Cistus Extrakt samt en hög Aloe Vera andel. Det skyddar ditt husdjur mot besvärliga insekter, ss bl.a fästingar.
Vi har väldigt nöjda kunder, som inte behövt plocka fästingar från sina hundar och katter efter användning av denna natur produkt. Ett härligt skydd för ditt djur, samt för dig och din familj som vill gosa med er fyrbenta familjemedlem.
Pris 28,90 €, 400 ml.

Naturligtvis finns det även Aloe Vera Shampo och Aloe Vera Shine & Detangler ( gör pälsen naturligt glansig och vacker) Pris 28,90/st och 500ml och 400 ml.

Eftersom vi är LR Health & Beauty återförsäljare, så kan du beställa dessa produkter från oss!

Ring eller maila, så berättar vi mera, eller besök vår Shop!

Tel. +358 40 8389914    email   info@mandm.fi


XOXO JANET

Inga kommentarer: