lördag 14 september 2013

SOMMAREN 2014

Då andra sitter och funderar på huru de skall ekipera sig i vinter, ja då sitter vi i stället och funderar på nästa sommarens inköp. Idag besökte Sales Manager, Hanna Lindholm, från Emma och Malena, oss. Fick se en hel del härliga nyheter i helt underbara naturmaterial, så det blev en hel del på inköpslisten.
 Hanna i helt underbar ylle långkofta, enkel, tidlös och elegant, som kommer till våren..eller kanske redan till tidig vårvinter. Kunde inte tro att den var tillverkad i 100% ull, för den varken sticks eller pickas, som många ylleplagg ofta kan göra.
 Lite smakprov på olika småjackor/ tröjor, som finns i flere olika färger.
En hel del andra koftor och tröjor finns också med i sommarens kollektion..,vackra klänningar, tunikor, långklänningar...Så mycket söta baby och barnkläder fanns det också att välja på...älskar dessa sköna material...och kan just tänka mig hur söt denna marinblå randiga lilla jackan kommer att bli på en liten Prinsessa!

Nästa vecka skeppas höstkläderna iväg från Göteborg, så kika in i vår butik!

Ni kommer väl ihåg, att vi kör -70% på en stor del av klädsortimentet...reaslutspurt...så ännu hinner ni fynda i vår shop!

XOXO JANET

Inga kommentarer: