onsdag 4 mars 2015

MADAME & MADEMOISELLE PÅ KRUSKA BUTIK & CAFÉ

Satt och drack mitt morgonkaffe, ögnade igenom Facebook, läste lite dagstidningar och läste dagens änglakort av Doreen Virtue, där det stod att läsa, att en annan företagare skulle kontakta mig, så hade det också stått i mitt dagshoroskop. Nu tror jag ju inte speciellt mycket på horoskop, utan brukar mera läsa dem i efterskott och småle över hur de kan få till dem. Änglar tror jag dock är med oss, hela tiden...och då det några sekunder efter jag läst änglakortet plingade till i meddelande inkorgen, en trevlig förfrågan av Ingemo Pörn, på Kruska Butik & Café, så tackade jag absolut, JA!
Jag besökte henne och vi skrattade och konstaterade, att hon även säljer Doreen Virtue's änglaböcker i sin butik.

Under Mars månad, är Madame & Mademoiselle Gästföretagare hos Kruska Butik & Café.

 Där hittar ni Yvonne Rydings Hudvårdsserie, en naturlig hudvårdsserie, gjord av naturens bästa råvaror. Hudvårdserien är naturligtvis parabenfri och utan konserveringsämnen. Jag kommer även att finnas på plats, en lördag i Mars, för att ge råd och tips. Återkommer om datum.
Även ekologiska väskor och ekologiska kläder och andra accessoarer från Madame & Mademoiselle, hittar du under Marsmånad på Kruska.

 Rara, Ingemo Pörn, hälsar alltid sina kunder glatt välkomna. Man får alltid en så rofylld känsla då man slår sig ner med en kopp kaffe i hennes butik....man känner sig liksom hemma direkt!Välkomna till Kruska Butik & Café!

Kram, Janet Lönnqvis/CEO Madame & Mademoiselle

Inga kommentarer: