onsdag 21 mars 2012

MODE BLOGGAREN IDA CEDERBERG

Igår hade vi en tjej kväll för mode bloggaren  Ida Cederberg , samt gänget från Looklajk. Till Looklajk tjejerna hör Karin Mäenpää från Wautsi , Karolina Isaksson och Johanna Forsman från bildbolaget Du & Vi, naturligtvis Ida själv, samt Mia som var förhindrad att komma med.


För att få lite vardags lyx bjöd vi på rosa champagne, macaroons, godis samt salt i form av lax & rom wraps och skink&champingon wraps. Sedan började klädprovningen och fotograferingen. Vi var ju 5 st som sprang runt med kamerona, så inte lätt, att få fångat allt på bild.Efter några timmars klädprovning, skratt, funderingar över sommarens modetrender, samt kommande säsongs modetrend....vi i denna bransch vet ju redan huru nästa vinters kollektioner ser ut, så satt vi och pustade ut, det är ju rätt varmt med klädprovning.... och tjejerna funderade vilka plagg som skulle följa med i påsen hem.
Trevliga kvinnor var det och det blev, som vanligt massor med skratt....med andra ord, en riktigt trevlig vardags kväll!

VÅRA ÖPPEHÅLLNINGSTIDER ÄR:
OSDAG, TORSD, FRED.   KL 12-18
LÖRDAG KL 10-13
ANDRA TIDER ENL. ÖVERRENSKOMMELSE!

SKUTNÄSGATAN 38 A
68620 JAKOBSTAD
TEL. 040 8389914

ÄR NI ETT SÄLLSKAP FLICKOR, DAMER PÅ 4-6 PERSONER, SÅ ÄR NI VÄLKOMNA ATT BOKA EN KUNDKVÄLL HOS MIG, MED DET LILLA EXTRA. NI FÅR I LUGN OCH RO PRÖVA KLÄDER, HUDVÅRD OCH FÅ EN PERSONLIG BETJÄNING. DESSUTOM HAR VI VÄLDIGT KUL!


XOXO JANET

Inga kommentarer: